fbpx

🇸🇪 Sverige

✓ Skickas idag | Fria Returer 📦

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inkl. moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.  Betalningsvillkor och fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på vilket betalningssätt konsumenten har valt. Fraktavgiften är 49 kronor. Utcheckning sker med Klarnas Checkout.

 Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I meddelandet måste det tydligt framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:

Varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

 När du har utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men du får självklart försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av din vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

 Integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här.

Cookies

Läs om hur vi använder cookies här.

Leveranser

Er order packas och skickas inom 24 timmar med Postnord. 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du har utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du har utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ändring av köpevillkor

Cjofsweden.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i köpvillkoren. Eventuella ändringar kommer att informeras på Cjofsweden.se, köpvillkoren som är aktuella finns tillgängliga på (cjofsweden.se/kopvillkor).

Om du fortfarande har frågor efter att ha läst vår policy är du välkommen att kontakta oss på: info@cjofsweden.se

Personuppgifter

Vi samlar in följande personuppgifter från våra konsumenter:

  • Adress
  • Faktureringsinformation
  • Namn
  • Mobilnummer, e-post adress

Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna leverera våra produkter samt förse dig med information angående din beställning. På så sätt kan vi fullgöra vår del av köpeavtalet mellan oss.

Lagring av personuppgifter

Lagringen av dina personuppgifter hanteras av CJ Of Sweden och information om din beställning kommer att lagras i fem år i enlighet med bokföringslagarna.

Överföring av personuppgifter

Dina personuppgifter kan komma att överföras till Posten för att leveranser ska kunna ske samt till Klarna för att  hantera betalningen. Båda dessa för att vi ska kunna fullgöra ditt köp.

Dina rättigheter

  • Du har rätt att få en insyn i de personuppgifter som cjofsweden.se har registrerat, på begäran har du rätt att ta del av uppgifterna som är lagrade helt kostnadsfritt.

Om du skickar begäran elektroniskt, och inte begär något annat, ska informationen utlämnas i elektronisk form.

  • Så länge det är i enlighet med nuvarande lagstiftning, har du även rätt att kräva att vi raderar eller korrigerar dina personliga uppgifter.
  • Du har rätt att få ut personuppgifter, som rör dig som kund, på ett allmänt använt och maskinläsbart format.
  • Rätten att invända mot behandling av personuppgifter för exempelvis direkt marknadsföring (nyhetsbrev).
  • Rätt att återkalla lämnat samtycke.
  • Rätten att lämna in klagomål till Dataskyddsförordningen om du anser att dina personuppgifter inte behandlas i enlighet med vår policy.

Ändring av integritetspolicy

Cjofsweden.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i integritetspolicyn. Eventuella ändringar kommer att informeras på cjofsweden.se, policyn som är aktuell finns tillgänglig på (cjofsweden.se/Integritetspolicy/).

Varukorg