fbpx

🇸🇪 Sverige

✓ Skickas idag | Fria Returer 📦

Högkvalitativa t-shirts för alla tillfällen

Om oss

Cjofsweden.se är ett bolag med 12 års erfarenhet i modebranschen med försäljning av lyxiga italienska designers. Med bakgrund av denna erfarenhet vet vi hur viktigt det är med hög kvalitativa produkter och fokus har varit på att hålla den högsta standarden gällande produkter, material, komfort och kvalitet!

CJ of Sweden erbjuder högkvalitativa t-shirts för alla tillfällen. Vi har tagit fram en grymt lyxig t-shirt till ett bra pris, något vi tycker saknats på marknaden. Bokstäverna C och J är formade som ett hjärta för att lättare ta till sig och älska. Vi är ett Skåne baserat bolag och har vår grund i Malmö och Helsingborg.

VARFÖR STARTADE VI CJ OF SWEDEN?

Anledningen till att vi startade detta bolag är att vi kände att den perfekt t-shirten saknades på marknaden. Det tog oss cirka ett år hitta rätt kvalitet, passform och komfort i våra t-shirts. Priset ska vara motiverbart och vi ville verkligen inte tumma på kvalitén. Det har varit allt från att justera längder, halsöppning, kragen, sömmar med mera, allt för att få till den perfekta t-shirten. Även tygets GSM, blandningen och kompositionen har gått ett par vändor från fabriken.

VARFÖR FYRA FÄRGER?

När vi tog fram färgerna valde vi att börja med svart och vitt och tanken var att hålla oss till det. Med tiden, under utvecklingen av passformen fick vi förfrågan om vi inte kunde ta in en mörkblå färg och längre fram fick vi även förslaget att ta in en ljusgrå. Då kombinationen av dessa fyra färger är fyra väldigt bra basfärger bestämde vi oss för att köra vidare på dessa. Dessa fyra färger på t-shirtsen kommer att vara i bassortimentet och säsongsfärger kommer att tas fram till både vår/sommar och höst/vinter kollektionen.

VARFÖR CJ Of Sweden?

Vad är viktigt i en t-shirt när man shoppar? Saker att tänka på när du köper t-shirts: 

När ni väl provat våra t-shirts kommer ni inte vilja ha någon annan! Läs omdömena från våra befintliga kunder! ♡

VARFÖR KAMMAD BOMULL ISTÄLLET FÖR VANLIG BOMULL?

Bomull är ett material som du kommer i kontakt med dagligen med dina kläder , handdukar eller sängkläder. Bomull är ett naturligt material som kommer från bomullsplantan och odlas över hela världen. Kammad bomull kommer även den från bomullsplantan men den genomgår ytterligare steg under tillverkningen som gör tyget mjukare och starkare än vanlig bomull.

Våra produkter

Varukorg